Avand o indelungata perioada de colaborare cu foarte multe unitati sanitare (spitale, cabinete medicale, clinici particulare) a facut ca numarul recomandarilor sa creasca de la an la an, acest lucru aducand noi colaborari si cu alte centre medicale din Bucuresti cat si din toata tara.

 

Deviza noastra este „Calitate, seriozitate si profesionalism”.

SPITALUL CLINIC DR. I. CANTACUZINO
Spitalul Clinic “Dr. I. Cantacuzino” dispune de 338 de paturi pe spitalizarea continua si 12 paturi pe spitalizarea de zi distribuite în sectii ce acopera o gama larga de specialitati: medicina interna, cardiologie, gastroenterologie, reumatologie, chirurgie generala, chirurgie reparatorie a piciorului diabetic, anestezie, terapie intensiva, obstetrica-ginecologie, neonatologie gata sa acorde asistenta tuturor celor ce au nevoie.
SPITALUL CLINIC DE URGENTA SF. PANTELIMON
Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Pantelimon” din Bucuresti, singura unitate medicala de urgente ce deserveste Sud-Estul Capitalei, functioneaza eficient de peste 37 de ani. De-a lungul timpului, a cunoscut continue transformari si modernizari, tinand pasul cu numeroasele inovatii si descoperiri din domeniul medical.
SPITALUL CLINIC DE URGENTA PENTRU COPII M.S.CURIE
Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “M. S. Curie” este o instituţie de interes public naţional, în domeniul public al statului, în administrarea şi subordinea Ministerului Sănătăţii, având ca obiect de activitate asistenţa medicală, cercetarea ştiinţifică şi învăţământul medical de specialitate, o bogată tradiţie recunoscută pe plan naţional şi internaţional şi un personal universitar de înaltă ţinută ştiinţifică. Misiunea sa este de a oferi servicii de sănătate specifice care să rezolve problemele de sănătate ale pacienţilor în cel mai bun şi eficient mod posibil.
SPITALUL JUDETEAN ARGES
Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti este cea mai mare si mai importanta unitate medicala din judetul Arges si este dedicat mentinerii sanatatii, demnitatii si calitatii vietii tuturor celor pe care ii serveste.
SPITALUL JUDETEAN ILFOV
Unitate de Primiri Urgente este alcatuita din trei incaperi: Camera de reanimare cu doua locuri, destinata pacientilor critici; Camera de tratament imediat destinata pacientilor de urgenta care sint stabili sau relativ stabili
SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA TARGU MURES
Spitalul Clinic Județean de Urgenta dispune de o structura complexa de specialitati, dotare cu aparatura medicala de înalta performanța, personal specializat (peste 3700 de angajati), toate acestea fiind recunoscute pe plan național.
SPITALUL MILITAR TIMISOARA
Ultimii ani, din cei peste 180, ai Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” au fost, poate, unii dintre cei mai dificili, comparabili cu cei din a doua jumătate a secolulului al XIX-lea când, în contextul istoric al conflictelor armate, au fost create premisele necesare pentru a se pune bazele serviciului medical în Armata României.
SPITALUL CLINIC DE URGENTA MILITAR CENTRAL DR. CAROL DAVILA
Începuturile Spitalului Militar Timişoara se leagă de istoria unei armate străine şi de o perioadă de rezistenţă eroică a poporului român din Banat la încercarea de deznaţionalizare. Aceste începuturi merită să fie cunoscute pentru că, în activitatea sa, serviciul sanitar al armatei austriece a venit în contact şi cu populaţia românească, metodele ştiinţifice ale vremii fiind cunoscute de românii din această provincie prin intermediul cuceritorilor.
SPITALUL MUNICIPAL RAMNICU SARAT
Spitalul Municipal Râmnicu Sărat este situat pe strada Nicolae Bălcescu nr. 2 la o distanță de 34 km de Spitalul Județean Buzău și la 160 km față de Centrul Universitar București.
SPITALUL MUNICIPAL CAMPULUNG
Situat in partea de sud a Municipiului Campulung, pe partea dreapta a drumului de iesire din oras spre Pitesti, Spitalul Municipal Campulung este al doilea ca marime din judetul Arges . In cadrul acestei unitati se acorda asistenta medicala de specialitate, preventiva, curativa, de recuperare, de ingrijire in caz de graviditate si maternitate precum si a nou-nascutului, a bolnavilor internati si de pe teritoriul arondat.

SPITALUL CLINIC DE NEFROLOGIE DR. CAROL DAVILA
Complet renovat in anul 2011 , dotat cu aparatura de ultima generatie , Spitalul Clinic de Nefrologie Dr Carol Davila ofera servicii medicale la cele mai inalte standarde europene.
INSTITUTUL DE BOLI CARDIOVASCULARE C.C.ILIESCU
Dr. C.C. Iliescu, primul profesor de cardiologie din România, a înfiinţat, la 13 decembrie 1945, primul centru de asistenţă curativă şi profilactică a cardiacilor la dispensarul „Bucur”, socotit totodată şi primul centru de învăţămînt de specialitate. Prof. Dr. C.C. Iliescu a înfiinţat şcoala de pregătire a medicilor cardiologi în 1950, în condiţii moderne, cu unitate corornariană, sală de cateterism, teste de evaluare şi servicii de recuperare.
INSTITUTUL ONCOLOGIC PROF. DR. AL. TRESTIOREANU
Institutul Oncologic „Prof. Dr. Al. Trestioreanu” Bucuresti in parteneriat cu S.C. Centrul de Pregatire in Informatica S.A. au lansat pe 10 august 2011 proiectul „Formarea profesionala pentru cresterea adaptabilitatii personalului unui spital la noile tehnologii (inclusiv cele informatice si de comunicatii) si la noi modele organizationale necesare in managementul descentralizat din sistemul de sanatate”
CENTRUL MEDICAL CLINIC DE RECUPERARE NEUROMOTORIE DR. M. ROBANESCU
CENTRUL MEDICAL CLINIC DE RECUPERARE NEUROMOTORIE “DR. M. ROBANESCU” situat in incinta spitalul de copii Marie Curie
SERVICIUL DE AMBULANTA ILFOV
Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (S.A.B.IF.) este o unitate sanitara cu un caracter de unicitate nu numai la nivelul municipiului Bucuresti si al judetului Ilfov dar chiar si la nivelul intregii tari.
CENTRUL MEDICAL ALEXIS
CENTRUL MEDICAL ALEXIS este un centrul medical multidisciplinar infiintat in 2004, conducerea firmei avand o experienta manageriala pe piata serviciilor medicale private de 22 de ani. Speram ca va veti alatura portofoliului nostru de clienti multumiti : peste 2.000 de firme si aproximativ 15.000 de persoane fizice (statistica anul 2013)
CENTRUL MEDICAL SAPIENS
SAPIENS – Clinica medicala infiintata in anul 2004, in plina expansiune, care va ofera servicii medicale inalt standardizate prin medicii specialisti sau primari cu care aceasta colaboreaza.
CENTRUL MEDICAL MEDICOVER
Medicover Romania, parte a Grupului European Medicover, include clinicile, spitalul Medicover si laboratoarele Synevo.
CENTRUL MEDICAL MEDLIFE
MedLife este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort.